Donna D’Errico puki päälle ikonisen punaisen uimapuvun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Donna D’Errico muistetaan erityisesti roolistaan 1990-luvun suosikkisarjassa Baywatch. Hän näytteli hengenpelastaja Donna Marcoa sarjassa kahden tuotantokauden ajan vuosina 1996-1998.

Nyt Donna D’Errico on heittäytynyt jälleen rantatunnelmiin. Tähti jakoi Instagramissa videon, jossa hän on pukenut päälleen Baywatch-sarjasta tutun ikonisen punaisen uimapuvun. Kuva keräsi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

– Tämä oli hauskaa silloin ennen… Ja vielä hauskempaa nyt, D’Errico kirjoitti.

Baywatchin jälkeen D’Errico on nähty muun muassa elokuvissa Candyman: Day of the Dead ja Austin Powers – Kultamuna sekä sarjoissa Brooklyn Nine-Nine ja Reno 911. Hän oli 11 vuoden ajan naimisissa Mötley Crüe -rokkari Nikki Sixxin kanssa.