Sofia Richie esitteli häämeikkinsä – nyt monet yrittävät perässä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on mennyt naimisiin musiikkipiireistä tutun Elliot Graingen kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 2020 ja alkoivat julkisesti seurustelemaan keväästä 2021 lähtien. He sanoivat toisilleen tahdon Etelä-Ranskassa noin kuukausi sitten.

Sofia Richie liittyi juuri ennen häitä TikTokiin, jossa hän onkin onnistunut luomaan itse jo monta trendiä. Videoilla nainen esittelee miten hän meikkaa ja valikoi asunsa päivän tapahtumiin. Tähti esittelee laittautumistaan ja on nyt esitellyt myös miten hänen häämeikkinsä syntyy.

Sofia Richie on huomannut, että moni on yrittänyt TikTokissa toisintaa hänen häämeikkinsä. Sen vuoksi hän päätti yrittää samaa myös itse. Häämeikin naisen kasvoille itse hääpäivänä loihti meikkitaiteilija Pati Dubroff, joka on omalla kanavallaankin näyttänyt seuraajilleen mitä tuotteita hän tarkalleen käytti.

@sofiarichiegrainge Attempting to recreate my wedding makeup! Sorry in advanced @patidubroff ♬ original sound – Sofia Richie Grainge

@sofiarichiegrainge

How did I do?

♬ original sound – Sofia Richie Grainge

@patidubroff here’s how to get Sofia Richie’s WEDDING makeup look @sofiarichiegrainge #sofiarichiewedding #sofiarichiestyle #bridalmakeup #chanelbeauty #nudestix #welovecoco #makeupbymario #dibsbeauty #maybelline @chanelbeautyofficial ♬ Sunshine – WIRA