Tutkimus: Nämä horoskooppimerkit käyttävät eniten rahaa lomalla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Uuden tutkimuksen mukaan skorpioni-horoskooppimerkin edustajat käyttävät eniten rahaa lomalla. Tutkimukseen osallistui yhteensä 2.000 amerikkalaista vastaajaa, joiden vastaukset jaoiteltiin heidän horoskooppimerkkiensä mukaan.

Skorpionien jälkeen eniten rahaa käyttävät neitsyt-merkin edustajat. Vaikka ilmamerkit, eli vesimiehet, kaksoset ja vaaka, väittivät olleensa kaikista rahatietoisimpia lomalla, niin vähiten rahaa käyttivät härkä-merkin edustajat.

CheapCaribbeanin toteuttamassa kyselyssä kävi ilmi, että tänä kesänä suurin osa kaikista vastaajista haluaa viettää lomansa kodin ulkopuolella. Eniten muualla lomaa kaipaavia olivat kauriit ja kalat. Lähes kaksi kolmasosaa kaikista kyselyyn vastanneista on samaa mieltä siitä, että matkustaminen on yksi heidän suosikkiharrastustaan. Suosituimpia lomakohteita ovat perheystävälliset ja trooppiset lomakohteet.

– Vaikka jokaisella horoskooppimerkillä voi olla erilainen mieltymys siitä, miten he viettävät lomansa ja mikä tekee siitä rentouttavan kokemuksen, niin useimmat horoskooppimerkit ovat yhtä mieltä siitä, että lomat ovat yksi parhaista tavoista rentoutua, sanoi Apple Leisure Groupin varapuheenjohtaja, Dana Studebaker.