Pysäköinninvalvonta: Tällaisella lapulla ei välty pysäköintimaksulta

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pysäköinninvalvonta hiertää monien autoilijoiden hermoja. Tien päällä olevat keksivät toisinaan myös erinäisiä keinoja yrittää välttyä pysäköintimaksuilta.

Helsingin pysäköintivalvonta jakoi Instagramissa kuvan autoilijan tuulilasille jättämästä lapusta. Siinä kerrotaan, etti pysäköintiautomaatin korttimaksu toiminut. Pysäköinninvalvinnan mukaan tällä tavoin ei voi kuitenkaan välttyä maksulta.

– Aina välillä ja useammin kesällä, huomataan autoissa lappuja, jossa ilmoitetaan että lähin kolikko- tai korttiautomaatti ei toimi. Haluamme muistuttaa että toimintahäiriöinen pysäköintilippuautomaatti ei vapauta pysäköintimaksun suorittamisesta, julkaisussa kerrottiin.

Pysäköinninvalvonnan mukaan lähes kaikissa lippuautomaateissa informoidaan myös muista maksutavoista. Lisäksi älypuhelimeen voi ladata pysäköintimaksusovelluksen, joka helpottaa maksusuorituksen tekemistä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.