Harrastuksia pitää olla – nainen kerännyt yli 1 600 hammasharhaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisella Kelly Hardylla ei ole pulaa hammasharjoista. Hän sai hiljattain nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan yli 1 600 esinettä kattavan hammasharjakokoelmansa ansiosta.

Ontariossa asuvan Hardyn harrastus alkoi 12-vuotiaana. Hän löysi tuolloin epätavallisen hammasharjan, jossa oli sisäänrakennettu hammaslangan annostelija. Hardy päätyi keräilemään erilaisia hammasharjoja, ja nykyään hänellä on niitä yhteensä 1 618 kappaletta.

CTV News -sivuston mukaan keräilijällä on kokoelmissaan muun muassa Simpsonit ja Star Wars -teemaisia harjoja sekä muun muassa Eiffel-tornin muotoinen hammasharja. Hänen täytyi sijoitella koko kokoelma paikallisen koulun liikuntasaliin Guinnessin tuomarin laskettavaksi.

Guinness vahvisti Hardyn hammasharjakokoelman olevan maailman suurin. Aikaisempi ennätys kuului venäläiselle Grigori Fleicherille, jonka kokoelmissa on 1 320 hammasharjaa.