Pihviravintola suljettiin – asiakkaat epäilivät metamfetamiinin päätyneen ruokaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Japanilaistyylinen pihviravintola on suljettu Yhdysvalloissa yllättävästä syystä. Floridassa sijaitsevan ravintolan asiakkaat ovat epäilleet heidän ruokiinsa päätyneen metamfetamiinia.

Kohu sai alkunsa 10. kesäkuuta poliisin alettua tutkimaan Nikko Japanese Steakhouse -ravintolaa. Kolme ihmistä oli kertonut asianajajansa välityksellä heille tehdyssä huumetestissä näkyneen metamfetamiinia ravintolassa asioinnin jälkeen.

Poliisi lopetti tapauksen tutkinnan toistaiseksi, eikä ketään ole pidätetty. Amfetamiinin päätymisestä ravintolan ruokaan ei ole pitäviä todisteita. Tapaus sai kuitenkin runsaasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, ja kohun seurauksena ravintola on suljettu toistaiseksi.

– Poliisin mukaan mikään ei yhdistänyt ravintolaa syytöksiin. Tulemme avaamaan ravintolan uudelleen terveystarkastajan läpikotaisen selvityksen jälkeen, ravintola tiedotti.

Complex-sivuston mukaan osa ravintolan työntekijöistä epäili 9. kesäkuuta oudosti käyttäytyneen kollegansa lisänneen ruokiin jotain. Poliisi ei kuitenkaan tutkimuksissaan löytänyt todisteita asiasta.