Jackass-tähti Steve-O meni liian pitkälle – pidätettiin Lontoossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Steve-O on joutunut ongelmiin lain kanssa Iso-Britanniassa. Hänet pidätettiin poliisin toimesta Lontoossa laittoman stuntin seurauksena torstaina 6. heinäkuuta.

Steve-O hyppäsi Thames-joen veteen Lontoon kuuluisan sillan, Tower Bridgen päältä. Hänellä oli stuntin aikana kädessään Britannian lipun värinen sateenvarjo ja teemaan sopivat vaatteet. Tempaus ikuistettiin Steve-O:n Instagramissa jakamaksi kuvasarjaksi.

Steve-O on Lontoossa promotoimassa tulevia komediaesityksiään. Jackass-tähti esiintyy Lontoossa kahdella keikalla, jotka myös kuvataan ja julkaistaan lähitulevaisuudessa jossain muodossa. Ne koostuvat stand up -komediasta ja stunteista.

– Minut pidätettiin sen jälkeen, kun hyppäsin Tower Bridgen sillalta alas. Poliisit olivat kuitenkin mukavia ja ymmärsivät minun olevan super innoissani kolmannen (ja tähän asti hulluimman) komediaspesiaalini kuvaamisesta, Steve-O kirjoitti Instagramissa.