Salt Lake Cityn täydellinen nainen vankilassa – yrittää nyt hyvittää tekoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salt Lake Cityn täydellisissä naisissa esiintynyt realitytähti Jen Shahin syyllistyi petokseen ja hänet tuomittiin 78 kuukaudeksi, eli 6,5 vuodeksi vankeuteen. Hänen harjoittamansa suoramarkkinointi oli rikollista ja perustui vanhusten huijaamiseen. Nyt hän on pyrkinyt sovittamaan tekonsa vankilassa auttaen muita vankeja.

Jen Shah on esimerkiksi käsikirjoittanut näytelmää muiden vankien kanssa. Lisäksi hän sanoo olevansa vankilassa tuomiotaan kärsivien naisten tutori ja mentori. Hän on ilmaissut katuvansa tekojaan ja olevansa pahoillaan uhrien puolesta. Nyt hän on pyrkinyt parantamaan mielenterveyttään, TMZ raportoi.

– Olen oppinut keskittymään siihen, mitä voin ja mitä en voi hallita. Voin hallita asennettani. Haluan kehittyä paremmaksi joka päivä, hän kirjoitti vankilasta kirjeessään.

Jen on opettanut muille vangeille vatsalihas-, pilates- ja HIIT-harjoituksia sekä opastanut lukemista ja kirjoittamista. Hän auttaa muita naisia kokoamaan itselleen esimerkiksi ansioluetteloita.

– Löydän merkityksen auttamalla muita naisia täällä Bryanissa ja etsimällä tapoja vaikuttaa positiivisesti heidän elämäänsä, Jen kirjoitti.