Sisarvaimojen uusi traileri: Näin Janelle haistattaa Kodylle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC julkaisi Sisarvaimot-sarjan 18. kauden virallisen trailerin. Sarjan fanit tietävät, että Christine, Janelle ja Meri ovat jättäneet henkisen liittonsa Kody Brownin kanssa. Nyt näytetään, kuinka tilanne on kärjistynyt Flagstaffissa, perheen kotikaupungissa.

Kaikki kolme naista ovat eronneet Kodysta. Trailerilla näytetään Janellen ja Merin pohdintaa romanttisesta tulevaisuudesta Kodyn kanssa sen jälkeen, kun Christine on jo lähtenyt moniavioisesta suhteestaan. Janelle kysyy Kodylta suoraan, haluaako mies enää moniavioisen perheen ja Kody vastaa: ”Joskus en osaa sanoa”.

– Kasvan ja tarvitsen jotain erilaista. En halua olla enää naimisissa, Janelle sanoo Christinelle.

Janelle yrittää puhua asioita halki Kodyn kanssa ja lopulta mies ryntää pois keskustelusta ja sanoo, että hän on kuunnellut jo ihan tarpeeksi Janellea.

– Haista vittu, Janelle huutaa Kodyn perään.

Robyn puolestaan purskahtaa kyyneliin sisarvaimoistaan loppumisen johdosta ja sanoo trailerilla, että hänen unelmansa oli, että hän ja hänen sisarvaimonsa viettäisivät kultaiset vuodet yhdessä kuistilla lasten ja lapsenlasten kanssa.

Tämä unelma on kuollut.