Blockfestin maksujärjestelmä muuttuu: ”Saa vinguttaa korttia niin maan loputtomasti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

18.-19. elokuuta Tampereella järjestettävä Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest marssittaa esiintymislavoilleen kymmenen kansainvälistä supertähteä ja yli 60 kotimaista tähteä. Lauantaina nähdään muun muassa yhdysvaltalainen supertuottaja Metro Boomin.

Nyt on vahvistunut myös, että tapahtumassa juhlivien ei enää tänä kesänä tarvitse ladata rahaa rannekkeeseen, sillä Blockfest palaa tavallisiin maksujärjestelmiin. Tapahtuman mukaan ostoksia voi tehdä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla ja lähimaksulla.

– Tänä vuonna Blockfesteilla saa vinguttaa korttia niin maan loputtomasti! Rannekkeessa ei ole maksuominaisuutta eli rannekkeelle ei tarvitse erikseen ladata rahaa, Blockfest kommentoi odotettua uudistusta.

Blockfestin ohjelmaan on lisätty Kube, Etta, Cledos, Isac Elliot ja Yeboyah sekä Korelon, Ahti, Shrty, Tuuli, Joe L, Yrjänä, Ares ja Venetia. Jokaisena järjestysvuotenaan loppuunmyydyn festivaalin lipunmyynti käy parhaillaan vilkkaana Tiketissä ja Ticketmasterissa, sillä osa lipputyypeistä on jo myyty loppuun. Tapahtuma on tuttuun tapaan kielletty alle 18-vuotiailta.

PÄIVÄKOHTAISET ESIINTYJÄT

Perjantai 18.8.

Playboi Carti (US), Destroy Lonely (US), Ice Spice (US), Ken Carson (US), Lil Tjay (US), Cledos, KPC Show, Kube, Lauri Haav, Mikael Gabriel, Ares, Bizi, Etta, Jambo, Jami Faltin, Jore & Zpoppa, Melo, Pihlaja, Venetia Special, Yrjänä

Lauantai 19.8.

Akon (US), Metro Boomin (US), D-Block Europe (UK), Gettomasa, Bladee (SE), Costi, Isac Elliot, Sexmane, Raye (UK), Ahti, Eevil Stöö, Ege Zulu & Swengarit, Fabe, Fresh ’23, Joe L, Korelon, Nebi, Shrty, Turisti, Tuuli, Vitun Iso Rotsi, Yeboyah