Erä Pringles-sipsejä vedetään myynnistä – yllättävä syy

Ruoka · Tim Isokivi

Kellogg Company on tiedottanut vetävänsä erän Pringles-sipsejä myynnistä Suomessa. Takaisinveto ei johdu esimerkiksi vaarallisen aineen päätymisestä sipseihin, vaan virheessä pakkauksessa.

Takaisinveto koskee Pringles Original 200g -sipsipurkkeja. Tuotteesta puuttuu suomen- ja ruotsinkielin tuoteseloste. Tuotetietojen puuttuminen johtuu siitä, ettei tuotetta alun perin valmistettu Suomen markkinoita varten.

Tuotetta voi tiedotteen mukaan syödä. Perunalastut kuitenkin sisältäväh vehnää ja voivat sisältää soijaa, joten soija- ja vehnäallergikot voivat saada siitä allergisen reaktion. Kellogg Companyn mukaan tuote vedetään myynnistä, sillä yhtiössä halutaan olla erityisen varovaisia.

Tuotteita ostaneita soija- ja vehnäallergikkoja neuvotaan olemaan yhteydessä Keskon kauppaan tai Kelloggiin. Takaisinvedettäväksi päätyy Pringles Original 200g -tuote EAN-koodilla 5053990138722 ja parasta ennen -päiväyksellä 27.3.2024.