Pelastuslaitokselle yllättävä hälytys – mies ja koira juuttuivat kiinni vieheeseen Juvalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Savon pelastuslaitos sai keskiviikkona harvinaislaatuisen hälytyksen. Mies ja koira olivat sotkeutuneet vieheeseen kalastusreissulla. Asiasta uutisoi muun muassa Länsi-Savo.

Viehe oli jäänyt Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan kiinni miehen kyynärpäähän ja koiran huuleen sekä käpälään. Paikalla olleet henkilöt ehtivät saada vieheen irti ennen pelastuslaitoksen saapumista paikalle. Hälytys tuli kello kahden jälkeen iltapäivällä.

Vieheen irrottamisen jälkeen sekä koira että mies kiidätettiin lääkäriin. Tiedossa ei ole, kuinka tilanteeseen ylipäätään päädyttiin. Päivystävä Palomestari Eero Aho totesi, ettei hän muista nähneensä uransa aikana vastaavaa onnettomuutta.

– Ei tule mieleen tuollaista monipotilastilannetta vieheen kanssa. Kesä tuo mukanaan erikoisia tehtäviä, Aho kertoi Länsi-Savon mukaan.