Harry Stylesin keikka keskeytyi ikävällä tavalla – joku heitti esineellä silmään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen laulaja Harry Stylesin taannoinen esiintyminen keskeytyi ikävällä tavalla yleisön edustajan typerän tempauksen seurauksena. Styles joutui poistumaan lavalta Itävallan Wienissä yleisöstä heitetyn esineen osuttua häntä silmään.

Styles esiintyi Wienissä lauantaina 8. heinäkuuta Love on Tour -kiertueellaan. Laulajan kävellessä lavalla häntä kohti heitettiin tunnistamaton esine. Se osui Stylesiä silmään kivuliaan näköisesti, minkä seurauksena artisti poistui lavalta käsi kasvoillaan.

Esineiden heittelystä on koitunut tänä vuonna enemmänkin ongelmia tunnettujen artistien keikoilla. Esimerkiksi kesäkuussa Bebe Rexha joutui tikattavaksi sairaalaan 27-vuotiaan miehen heitettyä häntä tahallaan puhelimella. Miestä syytetään pahoinpitelystä.

Styles on joutunut esineiden heittelyn kohteeksi keikoillaan ennenkin. Viime vuonna joku heitteli Los Angelesissa esiintynyttä artistia Skittles-karkeilla. Myöhemmin samana vuonna New Yorkissa järjestetyllä keikalla joku heitteli kananugetteja häntä kohti.