Claudia Alende estottomassa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa jo pelkästään Instagramissa.

Nyt Claudia keikistelee kameran edessä valkoisessa pikkumekossa, joka ei jätä juurikaan arvailujen varaa hänen kurveistaan. Kohukaunottaren yllä on nimittäin poikkeuksellisen tyköistuva asuvalinta, joka on sadoista kommenteista päätellen ollut kovasti hänen someseuraajiensa mieleen.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.