90 Päivää morsiamena Cleo on transsukupuolinen – kiusallinen ensitapaaminen kuvattiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viimeisimmällä 90 Day Fiancé: Before the 90 Days -sarjan tuotantokaudella näytetään, kuinka transsukupuolinen Cleo on rakastunut amerikkalaiseen heteromieheen, Christianiin. Vuoden ajan yhteyttä pitänyt pari on tavannut nyt ensimmäistä kertaa kasvotusten.

Cleo on Lontoossa asuva 32-vuotias italialainen malli, joka tapasi 30-vuotiaan Minnesotasta kotoisin olevan Christianin sosiaalisessa mediassa vuosi sitten. He ovat kertoneet olleensa rakastuneita ennen tapaamista, mutta kameroiden kuvaama materiaali tapaamisesta on suoraan sanottuna kiusallista katsottavaa. Tämä lähinnä siksi, että Cleo on selkeästi ahdistunut ja varautunut ehkäpä jännityksestä johtuen, ja tämä näyttää heijastuvan myös muuten itsevarmaan ja avoimeen Christianiin.

Cleo oli jo ennen tapaamista huolissaan siitä, että hän on ensimmäinen transsukupuolinen nainen, jonka Christian on tavannut. Lisäksi heillä on suuria eroavaisuuksia luonteessa, kun Cleo on paljon varautuneempi ja introvertti, kun Christian on puolestaan ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen seikkailijaluonne.

– Toivon, että kaikki menee hyvin, eikä meille kummallekaan tule särkynyttä sydäntä, Lontooseen matkustanut Christian kertoo kameralle.