Mitä ihmettä? Naiset varastivat kolme ostoskärryllistä tavaraa – eikä kukaan estellyt

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolme naista on epäiltynä myymälävarkaudesta kalifornialaisen Burlingtonin kaupassa suoritetun suuren varastusoperaation seurauksena, Sacramenton kaupungissa, Yhdysvalloissa. Naiset tallentuivat valvontakameroille, kun he työnsivät marketista ulos kolme ostoskärryllistä tavaraa kirkkaassa päivänvalossa.

Sacramenton poliisi kertoi The New York Postille, että he tutkivat aktiivisesti väitettyä varkautta, joka tapahtui lauantaina keskellä päivää. Netissä leviää video, jolla näytetään naisten löntystelevän varashälyttimien soidessa kaupan parkkipaikalla, ja sen jälkeen he alkavat lastata tavaroita autoon.

Ohikulkija menee kameransa kanssa ihmettelemään tapahtunutta ja kuvaa ajoneuvon, varkaat ja tavarat videolle. Uskomatonta, että joillakin ihmisillä on pokkaa viedä toisten omaisuutta silmien alla. Kuvaaja sai lähikuvan auton rekisterikilvestä ja jopa kysyi yhdeltä naiselta hänen nimeään. Vähittäiskaupoissa suoritetut varkaudet ovat nousseet Amerikassa 94 miljardiin dollariin, ja määrä on noussut 90 prosenttia vuodesta 2018 National Retail Federationin mukaan.