Coldplaylle vielä neljäskin stadionkeikka Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavan kysynnän vuoksi Coldplay-yhtyeen Music Of The Spheres -maailmankiertueelle Helsingin Olympiastadionilla on lisätty neljäs keikkapäivä lauantaille 27. heinäkuuta 2024. Lipunmyynti keikoille jatkuu huomenna perjantaina kello 10.00. Neljällä perättäisellä konsertilla Coldplay rikkoo Olympiastadionin ennätyksiä, sillä aiemmin perättäisiä konsertteja Olympiastadionilla on ollut vain kaksi.

Ennakkolippujen valtavasta kysynnästä huolimatta lippuja tulee tarjolle myös yleismyyntiin, sillä lipuista vain osa on ollut ostettavissa ennakkomyynnin kautta.

Coldplay aloitti Music Of The Spheres -maailmankiertueensa maaliskuussa 2022 ja on sen jälkeen myynyt yli 7,5 miljoona lippua, mikä on enemmän kuin mikään muu kiertue viimeisen kahden vuoden aikana. Music Of The Spheres -kiertue on saanut myös ylistäviä arvioita sekä faneilta että kriitikoilta, ja se on kerännyt tunnustuksia kuten vuoden 2022 American Music Awardsien Favourite Touring Artsit ja vuoden 2023 iHeartRadio Awardsien Tour of The Year.