Doja Cat raivostui faneilleen – menetti satoja tuhansia seuraajia Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja Doja Cat on uuden kohun keskiössä. Artisti on avautunut sosiaalisessa mediassa faneistaan, jotka eivät ole puolestaan suhtautuneet asiaan suopeasti. Doja Cat kävi Twitterissä ja Instagramin Threads-palvelussa raivokasta sanaharkkaa faniensa kanssa maanantaina.

Artisti muun muassa kieltäytyi kertomasta faneilleen rakastavansa heitä. Tähti kertoi syyksi sen, ettei hän edes tunne heitä. Doja Catin tunteita hiersi myös fanitili, jonka nimi on räppärin oikea nimi Amala Ratna Zandile Dlamini. Hän kuvaili oikean nimensä käyttöä karmivaksi. Lisäksi Doja Cat avautui myös fanien tavasta kutsua itseään Kittenz-termillä.

– Jos kutsut itseäsi Kitteniksi tai v*ttu Kittenziksi, se tarkoittaa sitä, että sinun täytyy laskea puhelin pois kädestä, hankkia työpaikka ja auttaa perhettäsi kotona, Doja Cat kirjoitti sittemmin poistetussa twiitissään.

Doja Catin faneihin kohdistuvilla avautumisilla oli seurauksensa sosiaalisessa mediassa. Billboard-lehden mukaan yli 237 000 tiliä lopetti hänen seuraamisensa Instagramissa someraivon seurauksena.