Silikonirinnat ongelma MTV-teiniäidille – menevät vaihtoon?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan realitysarjasta julkisuuteen singahtanut teiniäiti Maci Bookout on kärsinyt terveysongelmista. Maci Bookout on käynyt läpi monia vastoinkäymisiä viime vuosina, ja suurin osa draamasta on koskenut hänen ex-miestään Ryan Edwardsia.

Teen Mom: The Next Chapter -sarjan jaksotraileri paljasti, että Macilla oli kuvausten aikana lääketieteellinen kriisi. The Ashley’s Reality Roundupin tuoreen artikkelin mukaan Maci paljastaa saaneensa terveysongelmia rintaimplanttien vuoksi. Hän ei ole aiemmin puhunut kauneusleikkauksista.

Bookout otti ilmeisesti silikonirinnat vuonna 2011, kun hän oli 19-vuotias. Pian myös muut sarjan naiset tekivät saman. Teen Mom -tuottajat kuitenkin pyysivät näyttelijöitä olemaan tekemättä enempää kauneusleikkauksia tietyn ajan. Nyt näyttäisi siltä, että Bookoutin keho on alkanut hylkiä 12 vuotta vanhoja silikoneja.