Botox-pommin turbohuulet kuin sarjakuvista – kärsivä ilme operaation jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bulgarialainen 25-vuotias Andrea Ivanova haluaa maailman suurimmat huulet. Hän on julkaissut itsestään kuvia nettiin, joissa esittelee muhkeita suupieliään. Yhdessä kuvassa nainen näyttää kärsivältä.

– Näyttää, kuin sinulla olisi kipuja. Onko tuo todella sen arvoista?, yksi Andrean faneista kirjoittaa kuvaan, jossa naisen silmät viestittävät ikävästä tunteesta.

Naisella on tapana ottaa kymmeniä kuvia yhdestä ja ainoasta tilanteesta, jonka jälkeen hän julkaisee kaikki kuvat kerralla Instagramiin. Pääosassa ovat yleensä hänen valtavat huulet, joista bulgarialainen haluaa maailman suurimmat. Omalaatuisen näköinen nainen on valmis menemään äärimmäisyyksiin unelmiensa ulkonäkönsä saavuttaakseen.

Täyteaineiden hankkiminen kuitenkin maksaa, joten naisen on yritettävä hankkia sosiaalisessa mediassa faneja ja siten näkyvyyttä ja tuloja omaan kassaan. Andrea ei välitä vihapuheesta, pääasia on, että hän saa tarpeeksi huomiota.

– Ole kiltti ja hae apua. Tämä ei voi olla hyväksi terveydellesi. Olet kaunis ilman kaikkia täyteaineita. Rakasta itseäsi, niin muutkin rakastavat sinua, fanit kommentoivat.