Muistatko MTV-teiniäiti Farrah Abrahamin? Häntä ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäitinä kuuluisuuteen noussut Farrah Abraham on nykyään mustahiuksinen. Lisäksi hän on poistanut täytteitä kasvoistaan, jotka olivat vielä alkuvuodesta erittäin kumimaiset ja turpeat. Kolmekymppinen nainen on julkaissut sosiaaliseen mediaan lähinnä kuvia lomamatkoiltaan, mutta hänen nykyinen ulkonäkönsä saa kiitosta verrattuna aiempaan.

Farrah Abraham sai taannoin potkut MTV:n Teen Mom -sarjasta, koska hän siirtyi aikuisviihdealalle ja teki aktiivisesti pornoa. Hän on työllistänyt itseään sekalaisilla töillä, kuten kolumnien kirjoittamisella ja erilaisten vaihtoehtohoitoihin perustuvien kurssien pitämisellä. Nyt nainen näyttää saaneen jostain rahaa sen verran, että hän vie Sophia-tytärtään ympäri maailmaa.

Kauneusleikkauksistaan avoimesti aiemmin puhunut Farrah Abraham on nykyään luonnollisemman näköinen kuin viime vuonna. Naisen plastiikkakirurgisten toimenpiteiden on epäilty johtuvan heikosta itsetunnosta. Kun vertaa Farrahin aiempia kuvia nykyiseen, on pahin vaihe ainakin valokuvien perusteella ohi.