Pankkirosvon pakomatka päättyi nolosti – hyppäsi roskikseen ja siitä suoraan poliisin syliin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pankkirosvon pakomatka päättyi nolosti, kun hän putosi pankin katon läpi kierrätysastiaan, josta poliisi otti hänet välittömästi kiinni. Poliisin haalarikamera kuvasi kaiken ja tallenne on jaettu kaikkien ihailtavaksi sekä opetukseksi siitä, että rikos ei kannata.

– Voi vittu, amerikkalainen pankkirosvo tokaisi kiinnijäämisen hetkellä.

Huronin poliisilaitoksen mukaan 27-vuotiasta Tristan Heidiä epäillään murtoon sopivien työkalujen hallussapidosta sekä kassakaapin murtamisesta sen jälkeen, kun hän yritti paeta pankkiryöstön jälkeen rakennuksen katon kautta, mutta putosi suoraan poliisin syliin. Poliisi sai keskellä yötä hälytyksen VacationLand Federal Credit Union -nimiseen pankkiin.

He kuulivat pian ryminää pankin välikatosta. Tristan Heidi avasi katossa olleen luukun, pudotti repun ja hyppäsi roska-astian päälle. Hän kuitenkin römähti astian sisään ja huomasi pian, että hänen ympärillään oli poliisit vastassa aseensa kanssa. Mies kertoi pankkiryöstön syyksi sen, että hän eli puilla paljailla. Miehellä oli kuitenkin rahaa maksaa myöhemmin 50.000 dollarin suuruinen takuusumma.