Hurjapäisistä videoistaan tunnettu tubettaja kuoli – putosi pilvenpiirtäjän 68. kerroksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pilvenpiirtäjiin kiipeämisestä tunnettu tubettaja Remi Lucidi on kuollut 30-vuotiaana. Hän kuoli pudottuaan korkean kerrostalon 68. kerroksesta. Lucidi oli kiipeämässä Tregunter Tower -pilvenpiirtäjään Hongkongissa, kun hän kaatui ja putosi.

South China Morning Postin mukaan alun perin ranskalainen mies tunnettiin netissä nimellä Remi Enigma. Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Hongkongin viranomaisten mukaan Lucidi saapui rakennukseen 27. heinäkuuta noin kuuden aikaa illalla. Mies kertoi pilvenpiirtäjän vartijalle käyvänsä ystävän luona 40. kerroksessa.

Vartija otti yhteyttä henkilöön, joka paljasti, ettei hän ollut tuttu Lucidin kanssa. Talon turvapäällikkö yritti ottaa hänet kiinni, mutta hurjapää oli jo kadonnut hissiin. Valvontakamera tallensi, kun Lucidi pääsi perille pilvenpiirtäjän 49. kerrokseen. Mies poistui portaikkoon kiivetäkseen rakennuksen huipulle.

Kattohuoneiston asukas 68. kerroksessa ilmoitti nähneensä Lucidin koputtamassa ikkunaan. Hän soitti poliisille noin kello 19.30 paikallista aikaa. Lucidi putosi rakennuksesta ennen kuin poliisit saapuivat paikalle, ja hänet vahvistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Poliisi löysi hänen videokameransa paikalta.