Tammy Slatonista tuli yllättäen leski – järjestää tuoreen aviomiehensä hautajaisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slatonin aviomies Caleb Willingham menehtyi yllättäen 40-vuotiaana. Slaton solmi avioliiton Willinghamin kanssa viime vuoden marraskuussa, joten he eivät ehtineet olla naimisissa edes vuotta. Nyt Tammy joutuu järjestelmään aviomiehensä hautajaisia.

The Mirror kertoo, että Tammy Slaton on järjestämässä hautajaisia ja siunaustilaisuus on myöhemmin heinäkuussa. Willingham tuhkattiin pian kuoleman jälkeen ja Tammy haki miehensä tuhkat Ohiosta yhdessä veljensä Chrisin kanssa. Samalla Tammy ja Chris ottivat Willinghamin tavarat mukaan hoitolaitoksesta, jossa mies yritti kuntoutua huomattavasta ylipainostaan. Myös Tammy oli samalla klinikalla hoidossa ja onnistui tervehtymisessä.

Kuolema on ollut yllättävä ja äkillinen. Tammy Slaton solmi avioliiton Caleb Willinghamin kanssa vuoden 2022 lopussa vain kahden viikon seurustelun jälkeen. Toukouussa Tammyn kerrottiin olevan valmis hakemaan avioeroa, koska Willingham ei edistynyt laihduttamisessa yhtä hyvin kuin Tammy oli edistynyt. Mies ehti kuitenkin kuolla ennen eroa.Kuolinsyytä ei ole paljastettu.