Iida Ketolan kuuma biksuposeeraus viidakossa: ”Miten Henkka piilotti stondiksen?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten Viidakon tähdet -realitysarja nähdään taas tulevana syksynä televisiossa. Thaimaan viidakossa tapahtuneet kuvaukset ovat jo ohi. Shirly Karvinen juontamassa ohjelmassa ovat mukana muun muassa Joni Hesselgren, Henrik Mykrä ja Iida Ketola.

Iida on nyt julkaissut kuvauksista näyttävän otoksen, jonka Hesselgren ikuisti hänestä kuvausten yhteydessä. Ketolalla on kuvasta hauska tarina, jonka hän avasi myös sosiaalisen median seuraajilleen.

– Parhaat lomat on muuten sellaisia, joissa on niin hauskaa seuraa et sulle yhtäkkii selvii et omaan nauruunsa tukehtuminen voi ihan oikeesti olla mahdollista. Tää meinas tapahtua useasti @hesselgrenjonin seurassa, Iida Ketola aloitti.

– Tähänkin kuvaa liittyy yks sellanen muisto, ku näytin tätä kuvaa Jonille sillee ”kato miten hienon kuvan @henrik_mykra musta otti!”. Joni katto kuvaa hetken ja sit täysin tyynesti: ”Okei, mut miten Henkka piilotti sen stondiksen ku se tota otti?”

Viidakossa kilpailijat jaetaan kahteen joukkueeseen. Luonnon keskellä elämisen lisäksi heidän täytyy suoriutua erilaisista haasteista ja kilpailuista. Panoksena on majapaikka joko luuseri- tai luksusleirissä ja vähitellen kasvava, yhden kisailijan voittama rahapalkinto.