Sisarukset kuvasivat odottamattoman näyn – karhu uiskenteli altaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläimetkin pulikoivat mielellään helteisinä kesäpäivinä. Joskus villin luonnon asukkaat voivat päätyä uimaan myös ihmisten kotien pihoilla olevissa altaissa, kuten taannoin Yhdysvalloissa kävi. Massachusettsissa asuva Sebastian Stafani oli katsomassa televisiota perheensä kotona, kun hän tuli vilkaisseeksi ulos ikkunasta.

Häntä odotti yllättävä näky. Perheen uima-altaassa ui karhu. Stafanin hämmästyneet huudot saivat hänen yläkerrassa olleen siskonsa Anabellen huomion. Hän ryntäsi paikalle ja päätyi niin ikään todistamaan odottamatonta luontohetkeä. Sisarukset ikuistivat näyn videoksi.

Paikalle hälytetyt viranomaiset saivat karhun pois kodin pihasta. Anabelle kertoi WHDH-TV-uutiskanavalle karhun jopa auttaneen vahingossa sisaruksia kotitöissä. Se nimittäin päätyi uidessaan tyhjentämään altaan suodattimen, mikä olisi ollut heidän tehtävänsä.