Uskomaton kalansaalis videolle Kanadan rannikolla: ”Pyhä jysäys! Oikeasti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kajakilla liikkeellä ollut kanadalaismies oli kalastamassa juovabasseja, kun hänen syöttiinsä tarttui melkoinen vonkale. Se osoittautui hieman isommaksi ja hurjemmaksi kalaksi, kuin mihin kalastaja oli varautunut.

Rick Austin oli kalastamassa Nova Scotian Minas Basinissa sunnuntaina. Syöttiin tarttui tavanomaista suurempi kala, joka osoittautui pian nuoreksi valkohaiksi. Tapaus saattaisi helposti kuulostaa kalavaleelta, mutta Austin onnistui kuvaamaan valkohaista videon.

– Pyhä jysäys! Oikeasti, näin vilauksen tuosta vonkaleesta. Se on aivan massiivinen, Austin kuvailee videolla.

Kalastaja päätti päästää kalan suosiolla menemään. CTV News -uutissivuston mukaan New England Aquariumin ja Guelphin yliopiston tutkijat ovat vahvistaneet kyseessä olleen valkohai. Sen arvioidaan olleen noin kahden metrin pituinen ja 100 kilon painoinen.