Käärijä tempaisi suviyössä – takapuoli paljaana järvimaisemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän kesän ylivoimaisesti suosituin artisti Käärijä kiertää parhaillaan Suomen kesätapahtumia aktiivisesti ja syksyllä luvassa on myös miehen ensimmäinen Euroopan-kiertue. Esimerkiksi Lontoossa kysyntä on ollut niin suurta, että keikkapaikka on jouduttu päivittämään jo pariin otteeseen suuremmaksi.

Keikkamatkoilla tunnetusti sattuu ja tapahtuu, ja nyt Käärijä on julkaissut sosiaalisessa mediassa hauskan kuvan tempauksestaan suomalaisessa kesäyössä. Käärijä ja hänen ystävänsä ovat nimittäin päättäneet paljastaa järven rannalla takapuolensa ja julkaista siitä myös kuvan Instagramin tarinoihin. Kuva on nähtävissä vielä sunnuntain ajan tästä linkistä.

Kaikeksi onneksi ja varsinkin alaikäisiä seuraajia suojaamaan miesten takapuolen on kuitenkin tyylikkäästi sensuroitu asiaankuuluvalla emojilla. Näin ollen somepalvelun sääntäjä ei tule rikotuksi. Käärijän välitön ja välillä jopa vallaton toiminta on saanut suomalaiset ihastumaan Cha Cha Cha -tähteen, jonka tuotannosta löytyy toki monia muitakin hittikappaleita.