Tylsistymistä on kahdenlaista – toinen niistä ruokkii luovuutta

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tylsyydellä ja tylsistymisellä voi olla huono maine, mutta se ei kuitenkaan ole ihmisille pahasta. Tylsistymistä on karkeasti lajiteltuna kahdenlaista, joista toinen ruokkii luovuutta ja auttaa ihmisiä kukoistamaan elämässään.

Pinnallinen tylsistyminen tarkoittaa sitä, että jokin tietty yksittäinen tilanne tai hetki tylsistyttävät ihmistä. Syvä tylsistyminen saa kuitenkin ihmisen kyseenalaistamaan oman elämänsä merkitystä ja se voi johtaa välinpitämättömyyteen ja apatiaan.

Poosh-hyvinvointisivuston mukaan syvä tylsistyminen johtaa monissa tapauksissa siihen, että ihminen alkaa miettimään mitä elämältään haluaa ja saa kipinän muutokseen. Monissa tapauksissa syvä tylsistyminen ruokkii luovuutta ja antaa aivoille tilaa synnyttää uusia ajatuksia, jotka voivat johtaa siihen, että tylsyydestä ihminen singahtaakin elämään parasta elämäänsä.