Jen Selter esitteli pakaransa rannalla – Santorinin maisemat jäivät toiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sometähti ja julkkiskaunotar Jen Selter tunnetaan Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Taannoin Kuolleessameressä kellunut neitokainen on nyt poseerannut Kreikassa Santorinin saarella, joka on nykyisin julkkisten suuressa suosiossa. Selter esitteli pakaroitaan Punaisella rannalla, jonka upeat maisemat jäivät tällä kertaa kuitenkin kirkkaasti toiseksi. Samalla Jen kysyy seuraajiltaan suosituksia rannoista, joilla kannattaa vierailla.

Taannoin Jen Selter paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.