Elämäni biisi -ohjelma jatkuu – mukana uusi tähtisolisti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elämäni biisi -ohjelmassa suosikkiartistit esittävät ohjelmassa vieraiden toivekappaleita ja arvailevat, mikä kappaleista on kenenkin suosikki. Suosittu musiikkiohjelma jatkuu Yle TV 1 -kanavalla elokuussa hieman uudistuneen tähtiartistikokoonpanon kera.

Elämäni biisin tähtiartisteina toimivat edellisiltä kausilta tutut Diandra, Jore Marjaranta, Kasmir, Arja Saijonmaa, Irina, JP Leppäluoto ja Tero Vesterinen. Viidennellä kaudella kokoonpanon täydentää laulaja-lauluntekijä Ilta. Hänet tunnetaan muun muassa vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailusta, jossa hän edusti Kelle mä soitan -kappaleella.

Ohjelman toivekappaleita pyytävinä vieraina nähdään tulevalla kaudella muun mussa Nightwishin Tuomas Holopainen, laulaja Robin Packalen, presidentti Tarja Halonen, näyttelijä Anu Sinisalo, jalkapalloilija Paulus Arajuuri ja poliitikko Paavo Väyrynen. Katja Ståhlin juontamaa ohjelmaa esitetään suorana lähetyksenä Tampereen Mediapoliksesta 26. elokuuta alkaen. Kausi huipentuu Tampereen areenalla järjestettävään finaalijaksoon.