Pettämiskohu oli Natalie Portmanille liikaa – aviopari on nyt asumuserossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Israelilais-yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä Natalie Portman on tunnettu hänen monista upeista roolisuorituksistaan. Moni muistaa tähden muun muassa Tähtien sota -elokuvista, Black Swan, Iholla sekä Näin ystävien kesken -elokuvista.

Natalie Portmanin avioliitto Benjamin Millepiedin kanssa on nyt kriisissä. 45-vuotias Millepied jäi aiemmin kiinni pettämisestä ja hänellä kerrottiin olleen lyhyt avioliiton ulkopuolinen suhde 25-vuotiaan ilmastoaktivistin kanssa. 41-vuotias Natalie Portman yritti saada avioliiton vielä toimimaan, mutta US Weekly -sivuston mukaan ero on edennyt jo siihen pisteeseen saakka, että aviopari on muuttanut erilleen.

Natalie Portman on ollut 12 vuotta naimisissa tanssijana ja koreografina toimivan Benjamin Millepiedin kanssa. Heillä on myös yhdessä kaksi lasta, 12-vuotias poika Aleph ja kuusivuotias tytär Amalia.