Sara Sieppi ja Shirly Karvinen aurinkolomalla – tältä reissulla näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla lanseerattua Viidakon tähdet -realitysarjaa tulevana syksynä televisiossa juontava missikaunotar Shirly Karvinen muistetaan myös Miss Suomi 2016 -tittelistään. Monitoimijulkkis niittää nykyisin suosiota myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän jakaa usein otoksia elämästään.

Äskettäin Karvinen suuntasi aurinkolomalle muiden suomalaisten julkkisnaisten kanssa, sillä mukana on muun muassa Sara Sieppi ja Rosanna Kulju. Nyt Shirly on julkaissut kaunotarten lomareissulta otoksia myös sosiaalisessa mediassa, ja kuvien perusteella reissuun on mahtunut ainakin auringonpalvontaa ja herkkuja. Karvinen itse kertoo, että reissuun on kuulunut ”lyhkäsiä yöunia, margaritoja, uusia tarinoita kerrottavaksi ja aurinkoa”.