Serena Williams odottaa tyttöä – paljasti raskausvatsansa napapaidassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennistähti Serena Williams kertoi viime vuonna lopettavansa uransa. Menestyksekkään uran tehnyt 41-vuotias urheilun supertähti on tällä hetkellä raskaana ja odottaa toista lastaan yhdessä hänen aviomiehensä Alexis Ohanianin kanssa.

Serena Williams paljasti taannoin YouTube-kanavallaan, että hän odottaa tyttöä. Nyt nainen poseeraa hänen Instagram-kanavalleen julkaisemissaan kuvissa upeassa kaksiosaisessa asussa, johon kuuluu lyhyt minihame ja toppi, joka paljastaa naisen kauniisti pyöristyneen raskausvatsan.

Serena Williams on päivittänyt säännöllisesti kuulumisiaan hänen Instagram-kanavalleen ja esitellyt raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa. Nainen on alkanut pitämään myös omaa YouTube-kanavaa, jota seuraa tällä hetkellä noin 40.000 ihmistä.