Sofia Richie Grainge arvosteli vanhoja asuvalintojaan – näin naisen tyyli on muuttunut

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia RichieGrainge on tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa hyvin suosittu. Hän on saanut suuren yleisön omalle TikTok-kanavalleen pienen ajan sisällä ja kaikki tuntuvat olevan kiinnostuneita niin naisen kauneusrutiineista, ihonhoidosta kuin asuvalinnoistakin.

Juuri naimisiin Ranskassa mennyt Sofia Richie Grainge nähdään nyt WhoWhatWear-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla, jossa hän saa eteensä vanhoja kuvia itsestään. 24-vuotias trendien luoja pääsi nyt arvostelemaan omia vanhoja asuvalintojaan.

Sofia Richie Graingen tuli katsella vanhoja kuvia ja arvostella asuja, joihin hän on pukeutunut. Naisen tuli myös kertoa miten hän toisi asun tähän päivään ja pystyisikö hän ylipäätään enää pukeutua samaan vaatetyyliin.