Eva Longoria paljasti pastareseptinsä – valmistaminen kestää tunteja

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvä ja aromikas pasta bolognese syntyy pitkään hauduttamalla, mutta useille perheille kyseinen ruoka on kuitenkin nopea arjen pelastus, joka syntyy käden käänteessä. Nopeaan arkiruokaan käytetään tomaattinen pastakastike suoraan purkista ja kaadetaan paistetun jauhelihan päälle.

Nyt näyttelijätähti Eva Longoria esitteli hänen TikTok-kanavallaan miten hän tapaa tehdä kyseisen italialaisen klassikkoruoan. Aterian valmistamiseen menee aikaa useampi tunti, koska nainen aloittaa valmistamisen tekemällä oman tomaattikastikkeen hauduttamalla pitkään tuoreita tomaatteja valkosipulin, oliiviöljyn ja sipulin kanssa.

Eva Longoria soseuttaa tomaattikastikkeen sauvasekoittimella kun se on porissut liedellä 45 minuuttia. Sen jälkeen hän paistaa pannulla sipulia, valkosipulia, selleriä ja porkkanaa punaviinissä. Jauheliha paistetaan kasvisten kanssa, minkä jälkeen tomaattikastike kaadetaan seoksen joukkoon. Kastikkeen annetaan kehittyä liedellä miedolla lämmöllä vielä tunnin ajan ennen kuin se on valmis nautittavaksi.

@evalongoria LETS MAKE BOLOGNESE! 🍅😋 @Risa Cookware #bonappeteva #bologneserecipe ♬ original sound – Eva Longoria