Kim Kardashian juhli siskon exän kanssa – Khloe Kardashian pöyristyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloé Kardashian sai viime kesänä toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Hänellä on entuudestaan neljävuotias True-tytär, mutta tähti ei ole enää yhdessä lasten isän Tristan Thompsonin kanssa hänen jäätyään toistuvasti kiinni uskottomuudesta.

Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin ero oli Khloelle vaikea. Hän oli juuri ottanut miehen takaisin elämäänsä ja he olivat saattaneet toisen lapsen aluilleen sijaissynnyttäjän avulla, kun tieto Tristanin toistuneesta uskottomuudesta levisi paparazzikuvien myötä. Nainen on halunnut olla miehen kanssa enää hyvin vähän tekemisissä, vaikka salliikin sen, että Tristan näkee säännöllisesti lapsiaan.

Näistä syistä johtuen Khloe Kardashian oli OK! Magazine -lehden mukaan hyvin pöyristynyt saadessaan kuulla, että hänen siskonsa Kim oli ollut Tristanin kanssa juhlimassa. Parivaljakosta otetuissa kuvissa nähdään miten Kim ja Tristan olivat Miamin yöelämässä yhdessä ja heillä näyttää olleen hauskaa keskenään.