Käärijältä raju lupaus ennätyksestään: ”Voit laittaa tilinumeron”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään miten Suomea Euroviisuissa edustanut Käärijä ylitti historiallisen rajapyykin saatuaan sata miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Vastaavan saavutukseen ei ole yksikään suomenkielinen kappale aiemmin kyennyt ja tuskin se tulee jatkossakaan onnistumaan.

Saavutuksen merkityksen tietää luonnollisesti myös artisti itse, ja hän teki tänään Instagramin tarinassaan lupauksen ennätyksensä mahdollisesti joskus ylittävälle artistille. Käärijä lupaa nimittäin maksaa sen tekijälle sievoisen summan riihikuivaa rahaa.

– Tästä päivästä lähtien jos joku vielä tekee uuden suomenkielisen biisin, joka ylittää sadan miljoonan kuuntelun rajan, niin minä heitän hänelle 10 000 euroa käteen. Tähän käteen. Voit vaikka laittaa mulle tilinumeron, Käärijä lupasi.

Käärijän tarjous koskee siis ainoastaan suomenkielisiä kappaleita. Suomalaisista kappaleista kaikkien aikojen kuunnelluin Spotifyssä on Daruden vuonna 1999 julkaistu ikoninen Sandstorm, jota on kuunneltu palvelussa jo yli 365 miljoonaa kertaa. Mukana ovat siis vain Spotifyn luvut, mutta kappaletta on ehditty kuunnella valtavia määriä myös esimerkiksi YouTubessa ja muissa palveluissa.