Se on siinä! Käärijä teki uskomattoman ennätyksen – lähes mahdotonta ylittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa menestyksekkäästi edustanut Käärijä nousi kilpailun myötä kansainväliseksi tähdeksi ja Euroviisujen henkiseksi voittajaksi. Käärijän suosio suomenkielisellä kappaleella on ollut historiallista, ja nyt viisukappale Cha Cha Cha on tehnyt uskomattoman ennätyksen.

Käärijän Euroviisukappale Cha Cha cha on ylittänyt sadan miljoonan kuuntelun rajapyykin Spotifyssa. Tämän rajapyykin ylittäminen on suuri saavutus jopa supertähtien kappaleille, mutta suomalaiselle ja suomenkieliselle kappaleelle se on aivan ainutlaatuinen saavutus, johon yksikään suomalainen artisti ei ole aiemmin kyennnyt.

Voidaan perustellusti todeta, että Cha Cha Chan 100 000 000 kuuntelun rajan ylittäminen on lähes mahdotonta tulevaisuudessa mille tahansa suomenkieliselle kappaleelle. Käärijä onnistu siinä Euroviisujen valtavan kansainvälisen suosion myötä.

Suomalaisista kappaleista kaikkien aikojen kuunnelluin Spotifyssä on Daruden vuonna 1999 julkaistu ikoninen Sandstorm, jota on kuunneltu palvelussa jo yli 365 miljoonaa kertaa. Mukana ovat siis vain Spotifyn luvut, mutta kappaletta on ehditty kuunnella valtavia määriä myös esimerkiksi YouTubessa ja muissa palveluissa.