Käsittämätön näky kylpyhuoneen remontissa – koira jumissa lattiassa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylpyhuonetta remontoinut Kyndal Bret törmäsi taannoin erikoiseen näkyyn omassa kodissaan. Kotiin oli ilmestynyt oli tuntematon koira, joka oli jumissa lattiaan tehdyssä aukossa. Yhdysvaltalaisnainen kertoi tapauksesta TikTokissa.

Bret kertoo ihmetelleensä eräänä aamuna kotinsa sisältä kantautuneita outoja ääniä. Niiden aiheuttaja löytyi remontin alla olleesta kylpyhuoneesta. Sen lattiaan tehdystä reiästä pilkotti koiran pää.

Bret varmisti ettei koira ole tukehtumaisillaan ja kutsui paikalle apua. Hän onnistui pelastamaan koiran kiipelistä aviomiehensä kanssa. Pariskunta antoi eläimelle vettä ja ruokaa sekä pedin autotallissaan.

Bretin mukaan koira oli todennäköisesti säikähtänyt myrskyä ja juossut pakoon hänen kotinsa alle. Koira oli jäänyt jumiin etsiessään tietä ulos rakennuksen ryömintätilasta. Kyseessä oli lemmikkikoira, sillä eläimellä oli kaukapanta.

Koiran omistaja on sittemmin löytynyt. Juustoa rakastavaksi kuvailtu Lulu-niminen koira on jo päässyt palaamaan kotiinsa koettelemuksten jäljiltä.

@kyndal_bret

WHAT DO I DO

♬ original sound – kyndal_bret

@kyndal_bret

Pov: you watch my stories

♬ original sound – kyndal_bret

@kyndal_bret Replying to @Jess ✨ ♬ original sound – kyndal_bret