Hurja video ohjaamosta: Janni Hussi kartanlukijana Heikki Kovalaiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monessa mukana oleva Janni Hussi on ehtinyt hankkia viime aikoina melkoisesti uusia kokemuksia erityksesti rallin saralla. Äskettäin hän ja Lauri Joona pääsivät ajamaan Rally di Roma Capitale -rallia Rooman historiallisen keskustan ja Colosseumin alueella.

Nyt Janni on toiminut ex-formulakuljettaja Heikki Kovalaisen kartanlukijana, kun parivaljakko ajoi harjoitusmielessä pienen vauhdikkaan pätkän. Auton sisällä oli kamera, jonka tallennetta saadaan nyt ihastella myös verkossa. Kovalainen julkaisi videon sosiaalisessa mediassa.

– Finnish Rally Championship in Lahti this weekend – bit of testing done and the recce also completed. Tomorrow evening the first couple of stages and the rest on Saturday. We’re ready with Secto Automotive LABS crew, @rtrc_rally and my co-driver @jannihussi, Heikki Kovalainen kirjoitti videon yhteydessä.