Sofia Richie Graingen arki muuttui kihlauksen jälkeen

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sofia Richie Grainge on tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa hyvin suosittu. Hän on saanut suuren yleisön omalle TikTok-kanavalleen pienen ajan sisällä ja kaikki tuntuvat olevan kiinnostuneita niin naisen kauneusrutiineista, asuvalinnoista kuin treeneistäkin.

Sofia Richie Grainge kertoi Vogue-sivuston julkaisemalla YouTube Shorts -videolla, että hänen kuntoilurutiininsa muuttuivat huomattavasti sen jälkeen kun hän meni kihloihin. Mentyään kihloihin Elliot Graingen kanssa hän havahtui siihen, että hän elää sellaista aikaa, jolloin olisi mukava näyttää ja tuntea olonsa parhaaksi mahdolliseksi.

Sofia Richie Grainge treenasi ennen kihlausta kerran tai kaksi kertaa viikossa. Ennen häitä hän alkoi kuitenkin treenaamaan säännöllisemmin lähes joka päivä. Häidenkin jälkeen nainen on yhä koukussa treenaamiseen eikä ole päästänyt irti uudesta rutiinistaan. Nainen harrastaa aerobista liikuntaa, hyppynarulla hyppimistä, painoilla harjoittelua sekä pilatesta.