Teiniräppäri Lil Tayn entinen manageri epäilee: ”Kuolinuutinen oli julkisuustemppu”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppärinä ja sometähtenä tunnetun 14-vuotiaan Lil Tayn väitettiin kuolleen hänen omalla sosiaalisen median tilillään. Kuolinuutiset levisivät nopeasti ympäri maailman, kun lopulta hän tiedotti olevansa elossa. Nyt nuoren neitokaisen entinen manageri on astunut julkisuuteen sanomalla, että kyseessä oli kaiketi pelkkä julkisuustemppu.

Lil Tayn entinen manageri Harry Tsang ilmoitti, että Lil Tayn kuolinuutinen oli pelkästään julkisuustemppu. Hiljaiseloa eläneen teinin seuraajamäärä kasvoi Instagramissa tunnissa 300.000 ihmisellä kuolinuutisen jälkeen. Tsang ei myöskään usko sitä, että artistin tili oli hakkeroitu.

Kanadalaistähden uutisoitiin kuolleen, kunnes hänen paljastettiinkin olevan edelleen elossa. Lil Tayn itsensä mukaan hänen sometilinsä oli hakkeroitu.

– Luulen, että se oli tekaistu juttu. En usko mitään, mitä he puhuvat hakkeroinnista. Olen kuitenkin iloinen, että hän on kunnossa, Tsang kertoi New York Postille.

Kanadalainen Lil Tay nousi julkisuuteen yhdeksänvuotiaana vuonna 2018. Hänen videonsa keräsivät sosiaalisessa mediassa miljoonia katselukertoja. Hän on kuitenkin viettänyt sittemmin hiljaiseloa lukuisten somekohujen jälkeen.