Jymy-yllätys: Ed Sheeran työskenteli päivän lelukaupassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin konsertoimassa käynyt brittiläinen Ed Sheeran lukeutuu tämän hetken suurimpiin nimiin popmusiikin maailmassa. Laulaja-lauluntekijä rikkoi taannoin uuden virstanpylvään musiikin suoratoistopalvelu Spotifyssä olemalla suoratoistopalvelun ensimmäinen artisti, joka on kerännyt itselleen Spotifyssä yli 100 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Ed Sheeran pääsi yllättämään ihmiset lelukaupassa työskennellessään päivän Lego-lelujätin riveissä. Ed Sheeran toimi yhden päivän ajan Legon liikkeessä palikka-asiantuntijana ja opasti asiakkaita oikean Lego-pakkauksen valinnassa.

Ed Sheeran julkaisi hauskasta päivästään videon hänen omalla Instagram-kanavallaan. Kuten kuvitella saattaa, ostoksilla olevat lapset ja vanhemmat olivat todella yllättyneitä nähdessään maailmankuulun poptähden Legon liikkeessä keltainen esiliina ja Legon lyhythihainen paita yllään.