Playstation 5 alennusmyynnissä Suomessa – saatavuusongelmat ohi?

Digi Pelit · Tim Isokivi

Sonyn Playstation 5 -konsoleita ei moneen vuoteen ollut riittää kaikille halukkaille. Nyt pahimmat saatavuusongelmat vaikuttavat kuitenkin olevan takana päin, sillä laitteen voi hankkia jopa alennettuun hintaan.

Playstation 5 -konsolin hinta on pudonnut monissa liikkeissä noin sadalla eurolla 499 euroon. Alennuksella elokuun loppuun asti myytävä malli on levyasemalla varustettu Standard Edition. Se sisältää muun muassa yhden langattoman Dualsense-ohjaimen ja esiasennetun Astro’s PlayRoom -pelin.

Hinannalennuksen uskotaan kielivän paitsi parantuneesta saatavuustilanteesta, myös Sonyn tulevista suunnitelmista. Sonyn on huhuttu julkaisevan vielä tämän vuoden aikana Playstation 5:n uuden version. Yhtiö saattaakin pyrkiä tyhjentämään varastojaan alkuperäisestä mallista ennen sitä.