Anna Puu lähtee täysimittaiselle kiertueelle ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Anna Puu suuntaa tänä syksynä tien päälle. Tiedossa on tähden ensimmäinen täysimittainen kiertue viiteen vuoteen. Kiertue kattaa yhteensä 11 keikkaa. Anna Puun Rakkaus tappaa -kiertue alkaa 3. marraskuuta. Se huipentuu 8. joulukuuta Helsingin Tavastialla järjestettävään keikkaan. Konserteissa kuullaan sekä hittejä että vähemmälle huomiolle jääneitä kappaleita.

– Meillä on festareihin verrattuna reilusti pidempi soittoaika, joten pääsemme tarjoamaan hittien lisäksi myös yleisöltä kesän aikana tulleita toivebiisejä. Mukaan on tulossa myös jokunen tulevan kauden Vain Elämää -biisi, siellä on muutama aika killeri versio. Jos settiä haluaisi kuvailla yhdellä lauseella, niin luvassa on iskevimmät ja itkettävimmät rakkauslaulut samassa illassa, Anna Puu kertoo tiedotteessa.

Anna Puun edellinen täysimittainen kiertue järjestettiin vuonna 2018. Vuodelle 2020 suunniteltu Heartbreak Hotel -kiertue jouduttiin perumaan koronapandemian vuoksi. Anna Puu nähdään tänä vuonna myös Vain elämää -ohjelman tuoreella kaudella.