90 Päivää morsiamena -tähteä huijattiin – tapasi nyt kuvien naisen kasvotusten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva Tyray on esiintynyt 90 Päivää morsiamena -sarjan spin off -tuotannossa, jossa seurataan pariskuntien matkaa ennen muuttoa toisen maahan. Tyraylla on ollut neljä vuotta netissä barbadosilainen tyttöystävä nimeltään Carmella, joka paljastui huijariksi. Huijari käytti amerikkalaisen aikuisviihdetähden kuvia.

Nyt Tyray on päättänyt tavata tosielämän Carmellan, eli naisen, jonka kuvia huijari oli käyttänyt. Nainen suostui tapaamiseen ja hän tunsi aitoa harmia Tyrayn puolesta. Mies näet odotti aiemmin innolla naimisiinmenoa 27-vuotiaan Carmellan kanssa, jonka piti olla kotoisin Barbadokselta. Hän olikin kotoisin Yhdysvaltojen Denveristä.

Tyray halusi tavata kuvien naisen, jotta saisi lopetuksen vuosien ajan kestäneelle huijaukselle. Mies jännitti tapaamista todenteolla, eikä hän saanut sanaa suustaan tavattuaan valokuvissa esiintyneen naisen. Carmella ei ollut se henkilö, jonka kanssa Tyray keskusteli vuosien ajan, mutta hän oli nainen, jonka ulkonäköön Tyray rakastui. Tilanne oli siis todella kiusallinen molemmille osapuolille.

Tapaaminen kuitenkin opetti Tyraylle, että hänen on tavattava enemmän ihmisiä elämässään. Hänen on aika astua ulos kuorestaan ja kohdattava ihmisiä kasvotusten tosielämässä netin sijaan. Suomessakin suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen kansainvälisten treffien ja avioliittojen maailmaan. Sarjassa seurataan, kuinka ulkomaalaiset matkustavat Yhdysvaltoihin asumaan ensimmäistä kertaa kumppaniensa luokse. Pariskuntien on mentävä naimisiin ennen kuin heidän viisuminsa vanhenee 90 päivän kuluttua.