Draken ja Bobbi Althoffin haastattelu poistettiin – lopettivat myös toistensa seuraamisen somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bobbi Althoff on noussut nopeasti suureen julkisuuteen The Really Good Podcast -ohjelmansa juontajana. Naisen podcast lähti kunnolla lentoon kun hän sai vieraakseen Draken, jota nainen jututti sängyllä makoillen. Althoff kertoi myöhemmin, että onnistui saamaan Draken vieraakseen kysymällä miestä Instagram-sovelluksessa yksityisviestillä.

Klipit haastattelusta lähtivät nopeasti sosiaalisessa mediassa leviämään. Haastattelussa 26-vuotias Althoff kyselee 36-vuotiaalta räppäriltä muun muassa hänen naismaustaan ja varallisuudestaan. Naista kiinnosti etenkin se kuinka paljon rahaa räppäri olisi valmis antamaan hänelle ilman, että rahan menettäminen tuntuisi missään.

Maanantaina 14. elokuuta fanit saivat kuitenkin ihmetellä sitä, että haastattelu oli poistunut kaikilta alustoilta. Bobbi Althoff oli myös poistanut kaiken Drakeen liittyvän sisällön Youtube-kanavaltaankin. Kumpikaan ei ole vielä People-sivuston mukaan kommentoinut tilannetta tai kertonut mitä heidän välillään tapahtui. Jostain syystä välit kuitenkin viilenivät, koska parivaljakko ei enää seuraa toisiaan Instagramissakaan.