Video: Kultainennoutaja ajoi karhun pois taaperon läheltä – osoittautui sankarikoiraksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valvontakamera tallensi taannoin hälyttävän tilanteen yhdysvaltalaisen perheen pihalla. Connecticutissa sijaitsevan kodin edustalla liikkui karhu samaan aikaan, kun perheen nelivuotias lapsi oli leikkimässä pihalla. Lopulta perheen koira kuitenkin pelasti tilanteen.

Viraalina levinneellä valvontakameran videolla nähdään, kuinka perheen Gavin-poika huomaa karhun takapihalla ja lähtee juoksemaan toiseen suuntaan. Pian perheen 8-vuotias kultainennoutaja Jake riensi paikalle. Koira ajoi mustakarhun pois.

Perheen kerrotaan palkinneen lapsen mahdolliselta vaaratilanteelta pelastaneen koiransa lukuisilla herkuilla. UPI-uutissivuston mukaan Connecticutin paikallisviranomaiset tutkivat tapausta.