Entinen ysäritähti Kerry Katona haluaa kehonrakentajaksi – julkaisee alastonkuvia maksusta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Atomic Kitten oli englantilainen tyttöbändi Liverpoolista, jonka kulta-ajat sijoittuivat 90-luvun loppuun ja milleniumin alkuun. Yksi yhtyeen jäsenistä, Kerry Katona, on luonut uraa ulkomusiikillisesti muun muassa mallina ja kolumnistina. Nyt nainen haaveilee kehonrakentajan urasta kilpailutasolla.

– Haluaisin itse asiassa kilpailla kehonrakennuksessa ja dokumentoida sen elokuvaan vähän samaan tyyliin kuten Jodie Marsh teki. Minusta olisi todella hyvä näyttää ihmisille etenkin minun ikäisenäni, että pystyn siihen, jos olen vain valmis kovaan työhön, Katona kirjoitti New!-lehden kolumnissaan.

Viiden lapsen äiti kiisti spekulaatiot, joiden mukaan hän on jälleen turvautunut painonpudotuksessaan plastiikkakirurgiaan. Hän vakuuttaa, että vartalossa tapahtuneet muutokset johtuvat vain kovasta työstä ja Francis-ruokavaliosta, eli henkilökohtaisesta ravitsemussuunnitelmasta, joka korostaa jalostamattoman ruoan tärkeyttä. Somepäivityksessään hän vihjaa poseeraavansa alastomana maksua vastaan internetpalvelussa.